Klacht: diefstal

Picard4 op 01 december 2013 over XMSNET in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Plotseling waren er 4 zenders uit het pluspakket verdwenen van het genre erotiek. Hier kwam MVH voor in de plaats, dit is dusdanig ordinair en platvloers dat het gewoon lachwekkend is en bovendien van dermate slechte kwaliteit dat het een aanfluiting is in vergelijking met de vorige goede zenders. De oplossing van XMS: ”Je kunt ze terugkopen voor €10- ”Kortom: eerst worden ze weggehaald(diefstal) en dan biedt men aan dat je kunt terugkrijgen voor geld (chantage)Kennelijk denkt men daar dat niemand gaat klagen daar het om erotische kanalen gaat, nou dus wel.

Gewenste Oplossing:

Aangezien ik er al voor betaal met mijn pluspakket en ze daar in horen vindt ik het niet meer dan normaal om deze stap terug te draaien. Nu wordt je als consument gewoon voor het blok gezet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door XMSNET in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat XMSNET een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

XMSNET

Heeft op 02 december 2013 om 11:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Bieckmann,

U geeft aan dat een aantal erotiekzenders uit het pluspakket zijn verwijderd. U heeft de mogelijkheid om de erotische zenders apart te bestellen in het erotiekpakket. Wij mogen de inhoud van extra zenderpakketten wijzigen.

Wij willen u tegemoet komen. Wij zetten het erotiekpakket voor u aan en bieden u dit drie maanden gratis aan. Mocht u hierna geen gebruik meer willen maken van het erotiekpakket, kunt u dit een maand van te voren opzeggen via Mijn XMS of [email protected].

Met vriendelijke groet,
Sophie
XMS Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van XMSNET beoordeeld.

Picard4

Heeft op 02 december 2013 om 13:23 geantwoord

Het bedrijf geeft aan dat ze de inhoud van extra zenderpakketten mogen wijzigen. De weg gehaalde zenders zaten niet in een extra pakket maar in mijn pluspakket. Deze zenderwijziging wordt niet herroepen en ik heb geen andere keus dan het te accepteren.

Alle klachten die gemeld zijn door