Klacht: Dictafoon valt uit

op 16 mei 2020 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds gisteren valt op zowel mijn nieuwe als mijn oude Iphone de dictafoon uit terwijl ik voor mijn werk als interviewer het gesprek opneem. Ik gebruik hier zekerheidshalve altijd twee apparaten voor zodat ik een reserve heb als er onverhoopt 1 uitvalt, maar nu vielen ze dus alle twee uit. Ook gistermiddag was dat het geval en net opnieuw geprobeerd en wederom viel de dictafoon uit. Gezien het feit dat ik hier voor mijn werk gebruik van maak, is dit uitermate irritant. Heb ik een dure Iphone en moet ik nu dus nog aparte opname apparaatjes gaan aanschaffen om mijn werk te kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn dictafoon weer gewoon kan gebruiken. Maar gezien het feit dat ik deze regelmatig voor mijn werk gebruik, kan ik hier niet lang op wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieflori