Klacht: Diamant uit verlovingsring gevallen

op 02 mei 2017 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn partner heeft me ten huwelijk gevraagd met een super mooi verlovingsring! Omdat ze net gestopt was met haar studie was het voor haar echt enorm veel geld, maar ze wilde het graag vragen met een mooie ring. De ring is goud met 11 diamanten, waarvan een groot en de rest klein ernaast. Nu is het geval dat de grote diamant al los zat na de ring zo’n week te hebben gedragen.. naar de winkel gedaan, ook omdat de ring een maatje kleiner gemaakt mocht worden, maar zij gaven aan dat ik vast ergens achter zou zijn blijven hangen. Oké, nouja dat kan. De ring wel laten opsturen om hem kleiner te maken. Ook gaven ze bij opsturen dus aan dat er gebruiksschade aan de ring was. De medewerker was sowieso al erg onbeleefd en alles zou wel aan ons hebben gelegen.. Een paar weken later dacht mijn partner ik zal eens langs gaan om te kijken of de ring al klaar is. Dit was zo al een aantal dagen, terwijl ze ons zouden bellen wanneer hij klaar was. Bij ontvangst van de ring was er nu een haakje waarmee de diamant vast zat afgebroken. Dit was zeker niet toen wij hem daar inleverden. Ook zaten er wat deukjes in de ring.. maarja er was van te voren al gebruiksschade dus veel konden wij niet doen. Nu draag ik de ring heel voorzichtig en alleen bij speciale gelegenheden waarbij ik hem natuurlijk wil laten zien. Tot gisteren, toen viel plots de grote diamant uit de ring. Ik baal enorm en durf eigenlijk niet terug naar de winkel, omdat we de vorige keer zo onbeleefd zijn behandeld en bet waarschijnlijk weer tegen gaat vallen, de service van Lucardi.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de ring kosteloos wordt gemaakt of vervangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvenlo