Klacht: Dhr C.J.

op 26 januari 2014 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu 2 maanden mobiel bellen sim only maar kijk op mijn pagina en zie dat er in eens een sms is verstuurt koste 0,25 cent terwijl ik nooit sms stuur via mijn telfort mobiel bel ik bel alleen maar meer niet. ik vind dit schandalig hoeveel mensen worden er zo belazerd?

Gewenste Oplossing:

Het bedrag van 0,25 cent niet in rekening brengen ik heb nooit sms verstuurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tinustrotiel