Klacht: Niet aangeven welke buren pakket is afgegeven

roxanne corvers op 13 februari 2024 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakket is afgegeven bij de buren. Welke buren mag ik schijnbaar zelf radenšŸ˜” Ben dus bij 4 buren geweest en geen van deze buren heeft mijn pakket. Bedankt bezorger! Moet ik nu de hele straat afgaan op zoek naar mijn pakketšŸ˜” Ik wil weten waar mijn bestelling is afgegeven!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet bij welk huisnr mijn pakket is afgegeven. En in toekomst op het briefje schrijven dat jullie zo mooi in de brievenbus stoppen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

2 weken geleden - Beste Roxanne Corvers, Bedank voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat u het pakket niet hebt ontvangen en er geen briefje is achtergelaten met daarop meer informatie over de bezorging. Wat is het zendingsnummer van het pakket waar het om gaat? Wat is uw postcode en huisnummer? Zendingsnummers beginnen doorgaans met 3S, CY, JVGL, JUN of JJD of eindigen op DE. U kunt dit vinden in onze app en mailcommunicatie, of eventueel opvragen bij de afzender. Zie graag uw reactie tegemoet met de aanvullende gegevens. Met vriendelijke groet, Marlou DHL eCommerce E-care

DHL

Heeft op 13 februari 2024 om 09:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedendag,

Enige tijd geleden verzochten wij u om aanvullende informatie zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen. Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt telefonisch (lokaal tarief: 088 34 54 399) en via de live chat contact opnemen.

https://www.dhlecommerce.nl/nl/consument/support

Met vriendelijke groet,

Jim
DHL eCommerce E-care

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door roxanne corvers