Klachten over DES Dutch Entertainment Service

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over DES Dutch Entertainment Service zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van DES Dutch Entertainment Service in de categorie Kaartenverkoop

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik heb via www.ticketloket.com (onderdeel van Dutch Entertainment Services) in Mei 2012 kaartjes besteld. Deze zijn niet geleverd en geld is ook niet teruggestort. Ik zou na 6(!) maanden mijn geld terugkrijgen (rond 12 Juni 2013). Nu, na herhaaldelijk naar... Lees meer

Ik heb via www.ticketloket.com (onderdeel van Dutch Entertainment Services) in Oktober 2012 kaartjes besteld. Deze zijn niet geleverd en geld is ook niet teruggestort. Ik zou na 6(!) maanden mijn geld terugkrijgen (rond 12 Juni 2013). Nu na 4 maanden... Lees meer