Klacht: Dell verkoopt laptops die niet leverbaar zijn

op 21 september 2017 over Dell in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week heb ik een Dell xps 15 besteld ter waarde van 1649€. Ik had het betaald via iDeal, maar kreeg 3 uur later een bericht dat het model wat ik besteld had niet meer leverbaar is. Meteen heb ik telefonisch contact op genomen, omdat de laptop nog steeds te bestellen was via de webshop. Nogmaals te horen gekregen dat het model niet leverbaar was en ook geen alternatief, ik kon mijn geld binnen 4-10 werkdagen terugzien. Ik had met spoed de laptop nodig en speciaal gekeken naar welk model de volgende dag leverbaar was. Meerdere mailtjes en belletjes, want de advertentie staat er nu nog steeds op en ze ontvangen nu nog steeds geld terwijl ze weten dat die niet meer leverbaar is. Momenteel meer dan een week verder en nog steeds geen geld mogen ontvangen…

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stannie66