Klacht: dekbedovertrek cars en winny the pooh

op 16 oktober 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vanochtend bij leen bakker Wijchen om half 10 en daarna naar nNijmegen gereden voor de 2 overtrekken van cars, en 2 van winny the pooh. Kreeg als antwoord, helaas ze zijn uitverkocht! Maar ik zei, die zijn vandaag toch pas in de aanbieding? Kreeg als antwoord in wijchen,ja sorry ze zijn vorige week vrijdag al in de winkel gekomen voor de actieprijs! En in Nijmegen gister al. Dat kan toch niet!! Heb de klantenservice net gesproken en zij vertelde me dat ik dan maar een klacht moest indienen want zij kon er ook niets aan doen. Dus bij deze.
Ik hoop zo spoedig mogelijk iets van u te horen!
Mvg, Sonja Arts

Gewenste Oplossing:

als ik nog de overtrekken nog kan kopen tegen de actieprijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door peppie1