Klacht: defecte Iphone 7 geleverd

op 11 februari 2018 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

binnen 1 week is de camera al stuk. 1 februari 2018 de telefoon thuis ontvangen. Vandaag 11 februari mijn zoon naar de tmobileshop in Amersfoort gestuurd omdat ik ziek ben. Omdat het mijn tel is konden ze niets voor mij betekenen. Daar kan ik nog inkomen. Maar dat het binnen 1 week had moeten gebeuren voor de omruiling daar kan ik niet mee leven!!! Door ziekte 2 dgn te laat volgens jullie. Ik vind dit een terechte klacht!!! Ik verwacht een goed toestel bij een 2jarig abb. Ik wil geen toestel dat nu gerepareerd gaat worden. Ik wil mijn toestel omgeruild hebben voor een nieuw toestel! Hoe wordt dit opgelost?

Gewenste Oplossing:

Als mijn toestel van nog geen week oud wordt vervangen door een nieuw toestel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elisabethye