Klacht: Defect scherm galaxy S7 edge

op 27 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Apparaat net een maand oud zit al een maand op een nieuw scherm te wachten. Het is in de kleur goud en deze is niet leverbaar. Ik kan wel een wit of zwart scherm krijgen maar dan is je telefoon net een regenboog achterkant goud en voorkant wit of zwart. Samsung gebeld maar deze kunnen me niet de leverdatum van het scherm melden. Ik moet maar geduld hebben met een toestel van 750 euro en een maand oud.

Gewenste Oplossing:

Als ze me in ieder geval een datum van levering van een scherm kunnen geven en indien niet op korte termijn een nieuw toestel omdat dit toestel al na een maand defect was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Arthur Hoek

1 jaar geleden - Dat Samsung niet reageert op deze klacht vindt ik nog schandaliger. Ik stuur een klacht naar Samsung Korea

Alle klachten die gemeld zijn door Arthur Hoek