Klacht: na 3000 km gereden te hebben, veel defecten

op 02 juli 2018 over Dealer Occasionhuis Oss in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1,5 maand geleden hebben we een Fiat Panda gekocht bij Dealer Occasionhuis in Oss. Inmiddels hebben we er 3000 km mee gereden en zijn we al meer dan €600 kwijt aan reparaties. Blijkbaar waren de achterbanden helemaal versleten en hadden we daar helemaal niet meer op mogen rijden. Ook is er een lek in het waterhuis geconstateerd geweest.

We hebben op eigen initiatief de distributieriem en waterpomp laten vervangen want dat was nog niet gebeurd. Hiervan waren we wel op de hoogte en daarom zijn we de aankoop van de auto op die manier aan gegaan. Alleen zijn we niet tevreden en erg boos om het feit dat er niks gemeld is over de staat van de autobanden en waarschijnlijk het lek wat al aanwezig was op de aanschafdatum. Slechte service!

Gewenste Oplossing:

Graag zouden we een vergoeding willen ontvangen voor de extra gemaakte kosten die niet bij aanschaf gemeld zijn. Tevens zouden we willen weten wat onze rechten zijn bij deze aankoop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dealer Occasionhuis Oss

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dealer Occasionhuis Oss nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dealer Occasionhuis Oss in behandeling genomen

Bericht van Dealer Occasionhuis Oss

1 jaar geleden - Vervelend om te lezen dat u met kosten aan uw Fiat Panda bent geconfronteerd. Echter onze verkoopadviseur Niels Harmsen heeft met u de diverse opties besproken. U heeft na die informatie ervoor gekozen om de auto direct mee te nemen zonder verdere controle, reparaties of onderhoud onzerzijds en daarop is de aanschafprijs ook gebaseerd. Wilt u zo vriendelijk zijn om even contact met ons op te nemen, om te kijken wat we toch nog voor u zouden kunnen betekenen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alexandra1007