Klacht: De winkel is oss op de wolfskooi

op 23 juni 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom het in die winkel altijd zo’n drama is om door heen te komen. Vandaag ook weer. Alle gangen geprobeerd met de kinderwagen door te komen omdat alles voor baby’s achterin de winkel staat, maar nee hoor. Elke gang kon ik in lopen en moest ik meteen weer omdraaien past niet! We gaan morgen voor 3 weken op vakantie en had alles nog nodig. Melk, Pap, potjes eten en fruit, toetjes en luiers, maar helaas moest ik naar de Jumbo. Ik vind het zo erg…

Gewenste Oplossing:

Als de winkel gewoon toegankelijk is voor moeders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariekekuijpers