Klacht: de VIP Club kaart kan ik niet registreren

op 22 december 2017 over Pets Place in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vandaag 22-12-2017 een kaart voor de VIP Club gekocht bij de Boerenbond in Roosendaal maar kan geen acount aanmaken, dus ik kan de kaart niet registreren. als ik het vandaag niet doe ben ik minimaal 200 punten kwijt. Mijn vrouw heeft ook een VIP Club kaart maar die heeft ze met heel veel moeite kunnen laten registreren. dus met andere woorden het is voor een leek niet te doen

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als de VIP Club kaart geregistreerd is op mijn naam

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pets Place

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pets Place nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gjmdeelen@planet.nl