Klachten over De Veluwse Bron

Hieronder kunt u zien welke klachten er over De Veluwse Bron zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van De Veluwse Bron in de categorie Beauty & Wellness

18 klachten gemeld
1.3 /10
8 stemmen
8

Tijdslijn

Geachte MevrouwHeer , ik weet niet waar ik moet beginnen , ik ben zo teleurgesteld in uw bereidwilligheid , ik had via de postcodeloterij wellness kaarten gewonnen . Mijn dochter was al eens in uw wellness geweest , dus de... Lees meer

Vandaag probeerde ik mijn e-tickets te verzilveren bij de Veluwse Bron. Helaas ging er iets mis voordat ik de reservering kon afronden. Vanaf dat moment gaf de website consequent de melding dat mijn e-ticket codes al gebruikt waren. Hierop heb... Lees meer

De teloorgang van alweer een Sauna

Klacht van op 04 februari 2019 over De Veluwse Bron in de categorie Beauty & Wellness

Wat een teloorgang van de vroeger zo voortreffelijke sauna Veluwse Bron. Wij gingen na ruim een jaar weer eens een dagje zeer verdiend welnessen dachten we.....Telefonisch is het niet meer te boeken 4 pogingen vanuit 2 adressen gedaan, boeken via internet... Lees meer

Kortsluitingsgevaar

Klacht van op 23 december 2018 over De Veluwse Bron in de categorie Beauty & Wellness

Gisteren weer een heerlijk dagje sauna gedaan. Geen geweldig weer maar dat maakte het niet minder leuk...Wanneer je naar buiten loopt vanuit het restaurant, of naar binnen, loop je door een binnenbuiten halletje waar gisteren vanwege de regen door lekkage... Lees meer