Klachten over De Veluwse Bron

Hieronder kunt u zien welke klachten er over De Veluwse Bron zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van De Veluwse Bron in de categorie Beauty & Wellness

18 klachten gemeld
1.2 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Dit is de meest klantonvriendelijke sauna waar ik ooit ben geweest. Ik kwam regelmatig. Ik zeg kwam. Want ik denk niet dat ik nog ga in de toekomst. Ik ben vorige week dinsdag geweest, en zag op de bon dat... Lees meer

21-8-2019 zou ik mret mijn vriend naar de Veluwse bron gaan. mijn vriend had via vakantieveilingen goedkopere kaartjes gewonnen. Wij hadden gereserveerd voor 21-8, maar omdat we erachter kwamen dat het dan geen badkleding dag is, besloten we om te bellen om... Lees meer

Geachte MevrouwHeer , ik weet niet waar ik moet beginnen , ik ben zo teleurgesteld in uw bereidwilligheid , ik had via de postcodeloterij wellness kaarten gewonnen . Mijn dochter was al eens in uw wellness geweest , dus de... Lees meer