Klacht: De top aqua clear is uit het assortiment

op 09 april 2013 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De top aqua clear is uit het assortiment en deze drank dronk ik eigenlijk heel graag en vooral omdat er ook weinig calorieen in zitten, bij de Aldi in mijn buurt werd het veel verkocht en dan is mijn vraag, waarom wordt dit nu weer uit het assortiment gehaald, dit heb ik ook al eerder weer meegemaakt en toen zat een soort gelijke water in flesjes en dat is er ook al weer een hele tijd niet meer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het weer terug komt in de winkel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jennifer310