Klacht: De telefoon oplaad hotel

op 21 februari 2018 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Best Efteling ik wou vandaag graag me telefoon bij uw opladen en ik werd hier bij verwezen naar de laad palen maar hier kon ik me telefoon helemaal niet opladen want als ik hem er in deed begon hij te haperen dus stopt met laden en ging ver enz. Dus ik ging kijken wat er mis was er stond op het deurtje iPhone 5.6,7 maar ik heb een iPhone 8 dus ik kon me telefoon helemaal niet laden hier bij zou ik het zeer op prijs stelen als jullie hierniets mee doen

Gewenste Oplossing:

Als hier bij ook een iPhone 8 en 10 vakje komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chepiek