Klacht: De prijs was niet weggehaald bij een cadeautje

op 18 februari 2018 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een stalen set bestelt voor mijn vriendin. En het was al ingepakt en naar mij verstuurd . En ik had niet gekeken of de prijs eraf was gehaald, want ik had verwacht dat Lucardi dat wel zal weghalen als het een cadeautje is. Ik kreeg de volgende dag van mijn vriendin te horen van ‘dat de prijs er nog op stond’. Ik stond echt verbaasd te kijken hoe het kan gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag vergoeding willen, want heb al paar keer klachten gehad over lucardi over: bezorgen, kapotte verpakkingsmateriaal & nu nog de prijs vergeten af te halen. En korting schiet ik niks ermee op

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Atakan17