Klacht: Betreft te betalen incassokosten en rente van 21%

op 18 maart 2019 over De Onderneemt Groep in de categorie Advocatenkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik ben erin getrapt januari 2018 met de gedachte iets goeds te doen voor mn bedrijf ben ik na een heel mooi verhaal, prachtige beloftes en met veel overtuiging en aandrang door de onderneemtgroep akkoord gegaan met een plaatsing op hun site.Ik wilde helemaal niet omdat het financiel lastig was… maar dat maakte niet uit ik mocht in termijnen betalen moest alleen wel zelf de termijnen in de gaten houden( er stonden dus geen vaste data gepland)
Al snel realiseerde ik mij dat het allemaal onzin was en dat de zogenaamde beloftes niets voorstelde… Een regelrecht plak en knipwerk actie van mn eigen site meer stelde het niet voor.
Kon er niets meer tegen doen en moest verder betalen.
De eerste twee termijnen betaald… voor het derde termijn kreeg ik 1x een aanmaning in augustus 2018 een week of drie later een incasso van 40 euro en rente van 21% over zowel de incassokosten als het geheel te betalen bedrag. Ik zou mij niet geheel aan de afspraak hebben gehouden… WELKE AFSPRAAK?
Wettelijk is het volgens mij 8% maar het incassobedrijf VK incasso zegt een overeenkomst te hebben met de onderneemtgroep van 21%
Kan dit zomaar?

Gewenste Oplossing:

Ik ben absoluut niet tevreden over de prestatie die zij geleverd hebben ....
Mijn bedrijf zou meer bereik en een hogere omzet krijgen door een vermelding op hun site... ABSOLUUT NIET GEBEURT...
Ondanks dat heb ik het gehele bedrag aan hun overgemaakt, maar om bovenop dat bedrag ook nog eens 71 euro ( volgens hun een klein bedrag) aan incasso en rente te moeten betalen is echt onverteerbaar daar werk ik te hard voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Onderneemt Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Onderneemt Groep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hi61