Klachten over De Onderneemt Groep

Hieronder kunt u zien welke klachten er over De Onderneemt Groep zijn gemeld. Lees meer >

20% van alle klachten opgelost. Nog 45 klachten nodig voor een plaats in de categorie Advocatenkantoren

20%
5 klachten gemeld
3 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
1 klachten opgelost

De Onderneemt Groep Complimenten

contractsduur.

Klacht van vervoersbedrijf Schut op 17 april 2023 over De Onderneemt Groep in de categorie Advocatenkantoren

ook ik heb een klacht. Ik lees her dat de verwachtingen zijn dat er een offerte gestuurd word, maar inderdaad is het gesprek dat je hebt met hun telefonisch al een bevestiging. ik heb aangegeven dat ik best mee wil doen,... Lees meer

Nalatigheid diensten

Klacht van Monique van den Hombergh op 05 november 2022 over De Onderneemt Groep in de categorie Advocatenkantoren

Er word telefonisch belooft dat je voor vele bedrijven in de omgeving wordt gevonden en op 3 verschillende regio's zichtbaar word gemaakt. Dit is Onderneemt groep mij belooft, maar zeker niet nagekomen. Ze wisten niet eens mijn website te vinden... Lees meer