Klacht: De klantenservice liegt

op 20 juni 2017 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een online bestelling geplaatst. Op dat moment had C&A een technische storing waardoor mijn 10% korting van de nieuwsbrief niet verrekend kon worden. Ik heb met de klantenservice gebeld. Deze bevestigde dat er een storing was maar dat na betaling zij die code kon verrekenen. Ik moest over een uur terug bellen. Dat deed ik netjes, ik gaf mijn ordernummer door en de klantenservice verzocht mij de code in een mail te versturen. Dat allemaal gedaan te hebben, krijg ik een email met de boodschap dat het niet mogelijk is de code achteraf te verrekenen en om me te paaien gaven ze een nieuwe code voor de volgende aankoop! Maar dat is niet waar ik om vroeg! Ik vind het zeer verontrustend en asociaal hoe jullie omgaan met mensen. Lieg niet alles elkaar.

Gewenste Oplossing:

Ik wil 10% korting op mijn bestelling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Skwok