Klacht: de jas van me dochtertje van 4 jaar

op 29 november 2016 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een jas gekocht in het laatste ronde van sale voor me dochtertje en het was nog te groot voor haar dacht kan ze het in de winter aan doen..tot deze week heeft ze de jas aan gehad en wat blijkt de jas gaat moeilijk dicht de rits blijft hangen waardoor nu de jas is beschadigd is! Wat kunnen jullie voor me betekenen??

Gewenste Oplossing:

Ik ben altijd tevreden alleen over de jas van me dochter ben ik teleurgesteld. ..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ikram El jattari