Klacht: de goedkoopste supermarkt van Nederland met de duurste plastic tasjes!!!!!!!!!!!!!!!!!

op 03 september 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop altijd bij Jumbo dan hoef je niet naar je bon te kijken omdat je weet dat het altijd goedkoper is als ergens anders!maar afgelopen week kijk ik bij toeval op mijn bon en zie dat de plastic tasjes bij de kassa met 20% zijn verhoogd naar 30 eurocent,in het winkelcentrum(Kijzerswaard) waar ik koop zijn de tasjes overal 20 eurocent!Misschien is het leuk voor de volgende reclame campagne!!!!!!!!!!!!!!!!DE GOEDKOOPSTE SUPERMARKT VAN NEDERLAND.DE DUURSTE MET ONZE TASJES AAN DE KASSA MAAR DAT GELD GEVEN WIJ AAN EEN GOED DOEL

Gewenste Oplossing:

DAT SPREEKT VOOR ZICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peter de knecht