Klacht: De code die mijn broer heeft gestuurd wordt niet herkend

op 18 maart 2020 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn broer heeft mijn 30 euro gestuurt voor ondersteuning voor mij, hier in cabo Verde. De bank personeel zei tegen mij dat de code niet wordt herkend, mijn broer heeft vervolgens meerdere bewijsstukken voor me geappt, waaronder ook de transactie volgen met hetzelfde code, hielp ook niet! Wat kan er hier gebeurt zijn, kunt u dit voor me nakijken aub, ik zit zonder geld in het buitenland, alvast bedankt elsa

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden wanneer ik antwoord terug krijg en dat ik mijn geld kan opnemen €30,00

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Caronavirus