Klachten over De bonte wever

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over De bonte wever zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van De bonte wever in de categorie Horeca

2 klachten gemeld
2.3 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

drukte restaurant

Klacht van op 20 september 2016 over De bonte wever in de categorie Horeca

Wij zijn voor de derde keer naar de Bonte wever geweest. De eerste twee keer was dit zeer goed. Deze laatste keer was het restaurant enorm druk er waren duidelijk veel te veeL mensen en te weinig plaatsen. Wij zijn drie keer gaan proberen... Lees meer

Dure schoondheidsbehandeling die ik niet gehad heb

Klacht van op 03 december 2013 over De bonte wever in de categorie Horeca

Ik had een leuke kortingsbon van 25% korting op een schoonheidsbehandeling naar keuze. Terwijl ik op het station in Assen aan kom (vanuit Hoogezand), 25 minuten voor mijn afspraak, word ik gebeld dat de afspraak niet door gaat i.v.m. ziekte.... Lees meer