Klacht: De bestelling van 17 april j.l. nog steeds niet ontvangen.

op 24 mei 2020 over Grandado.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17 april j.l. 100 Pcs Nail Art Schuren Bands Voor Elektrische Nail Dril Machine Boren File Voor Uv Gel Polish Acryl Remover 80 ”120”180 besteld. Zou meteen verzonden zijn. Nog steeds niets ontvangen. Krijg al weken het bericht dat het binnen 5 werkgagen bezorgd wordt. Tot nu toe dus niet!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling heel snel krijgen anders geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Grandado.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Grandado.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Magda Krajnc-Franken