Klacht: MisbruikMisleiding de namen Hans en Candy Dulfer

MariaLebour op 13 februari 2019 over Dauphine in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

clubdauphine.nl – Met JAZZY SUNDAY – 3 FEB worden de namen van Hans en Candy Dulfer misbruiktmisleiding. Waarschijnlijk treedt Candy op. Foto van haar werd op de site geplaatst. Ik had meteen een ticket gekocht. In de loop van de tijd hebben ze de site veranderd. Tineke Postma treedt op. Een ouboullig persoon met moderne jazz, zit geen swing of jazzy aan. Candy liet weten via FB dat ze slechts organiseert. Volgens mij wist ze allang dat ze 3 feb op de cruise zit. Op de site moeten ze de opening zin niet beginnen met Samen met Candy Dulfer en vader Hans Dulfer maken wij graag bekend dat de personificatie van de ‘Funky Jazz’ komt spelen in Club Dauphine: St. Paul Peterson, maar als note Dankzij Hans en Candy speelt deze voorgedragen blablabla…

Gewenste Oplossing:

Mijn geld retourneren. De site aanpassen. De persoon die gaat optreden aankondigen met video tune. Op de achtergrond de namen van de Dulfers vermelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dauphine nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MariaLebour