Klacht: databundel verbruik waarvoor ik geen contract heb

op 28 september 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bel met sim only voor 7 euro per maand. Ik heb van een vriend zijn toestel gekregen. Gegevens overgezet naar zijn telefoon met wifi Krijg ineens een sms dat ik over mijn data gebruikt heb . Na contact blijkt dat ik 70 mb gebruikt zou hebben terwijl ik geen abonnement daarvoor heb. Zij willen mij 70 euro laten betalen voor iets waar ik geen weet van heb. Voorheen en ik bel al een aantal jaren alleen een abonnement voor bellen.

Gewenste Oplossing:

Als dit te niet wordt gedaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door christinedunaj