Klacht: veel te hoog bedrag me laten voorbetalen

Mw Hargreaves op 30 oktober 2021 over Dakwerken Holland in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een afspraak te hebben gemaakt met Dakwerken Holland (geen website), gevestigd in Rosmalen, kwamen ze kijken, op basis van €47 voor een eerste inspectie. Als ze dan ter plekke de reparatie zouden kunnen doen, lieten ze me de prijs weten en konden ze meteen aan de slag. Maar pas toen ze er waren, en me vertelden dat de lekkage reparatie van een dakgoot aan de achterkant van mijn huis €1200 zou gaan kosten, moest ik dit bedrag vooraf betalen. Pas als het bedrag overgemaakt was, zouden ze het werk gaan doen. De reden voor deze voorafbetaling was dat ik het buitenland zit (momenteel). Omdat ik op afstand ben, vond ik het natuurlijk moeilijk om in te schatten wat ik moest doen. Ik besloot uiteindelijk om akkoord te gaan, deels omdat ik geen idee had van het werk dat gedaan moest worden. Twee mannen kwamen van Dakwerken Holland en waren na een half uur al weer weg: de opvangbak werd vastgezet en de naad over de lengte van de regenpijp werd dichtgekit. Geen vervangende materialen werden gebruikt. Ik ben helemaal van slag. De man van Dakwerken Holland zei me over de telefoon dat ik dit werk echt zou moeten laten doen, omdat er anders nog meer schade zou komen enz. Ik heb al een klacht bij hun neergelegd. Kunnen jullie mij laten weten wat jullie kunnen doen?
Met vriendelijke groet,
Vivien Hargreaves

Gewenste Oplossing:

Als ze mij de helft van dit bedrag kunnen terugstorten (€600 van de €1200) dus; maar dat gaan ze natuurlijk niet doen...
Een tweede offerte (weer alleen maar telefonisch, mondeling doorgegeven dus) van een reparatie aan de dakgoot aan de voorkant van het huis, die ook nog gedaan moet worden, zette hij op €700.
Ik heb Dakwerken Holland gevraagd, gezien het exorbitante bedrag van €1200 dat zij mij hebben laten betalen, om de reparatie aan dakgoot aan de voorkant van het huis voor mij te doen, als zijnde inbegrepen bij de €1200 die ik reeds betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dakwerken Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw Hargreaves