Klacht: Ook slachtoffer geworden van deze gehaaide mensen

nooit_meer_dakwerkenholland op 10 mei 2023 over Dakwerken Holland in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook wij kunnen alleen maar afraden om met deze mensen in zee te gaan.

Wij zijn bijna 12.000 euro verder en hebben een dak dat minimaal geïsoleerd is (moet opnieuw gebeuren om de standaard van 3.6 te halen) en een gigantische lekkage op een nieuwe plek sinds zij er met spoed doorheen gegaan zijn.

Deze 12.000 euro hebben ze overigens binnen 3 uur verdiend. Zo lang duurde het voordat ze weer buiten stonden. Ja beste lezer, ik was ook verrast. Later heb ik van andere aannemers bevestigd gekregen dat zo’n klus voor ons dak (30 m2) zeker 2 dagen in beslag had genomen om het goed te doen.

Het vreemde was dat de werknemer met wij te maken hadden zelf aangaf dat je bitumen nooit in de regen moet leggen en die dag regende het zelfs. Ze zijn nog 2 keer terug gekomen vanwege de lekkage en de laatste keer hebben ze bijvoorbeeld nog een rozet om een van de schoorsteentjes moeten doen (schoorsteen zelf niet vervangen voor een geisoleerd examplaar overigens).

Vooral de eigenaar pakt nergens verantwoordelijkheid voor en leeft onder de veronderstelling dat ze goed werk leveren en recht hebben op alle centen die ze onwetende mensen kunnen laten betalen. Hij past trucjes toe als niet precies specifiëren wat voor isolatiemateriaal er gebruikt is op de offerte. Of dit juridisch allemaal klopt laten we op dit moment onderzoeken.

Dit is overigens inderdaad hetzelfde bedrijf wat eerst in Rosmalen zat en nu opeens in Capelle a/d Ijsel volgens het KvK-register.

Ook wij zijn in de Google Adwords getrapt die nu weer weggehaald zijn. Dan kunnen mensen ook niet bij Google klagen.

Gewenste Oplossing:

Ons geld volledige terugbetaald zodat wij dit door een ervaren bedrijf met expertise kunnen laten doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dakwerken Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dakwerken Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nooit_meer_dakwerkenholland