Klacht: Misleid

YoranvB op 05 april 2022 over Dakwerken Holland in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hadden vogels aan de voorkant van ons huis in de dakgoot.
Zodoende bij dakwerken Holland terecht gekomen.
Dakwerken Holland heeft een inspectie bij ons verricht. Na de inspectie werd aangegeven dat het probleem met een vogelwering volledig verholpen zou zijn en dat er aan de voorzijde van ons huis geen vogels meer in de dakgoot kunnen komen.
Nog geen week na de plaatsing zaten er alweer vogels in de dakgoot.
Zodoende hebben wij gebeld, en kwamen ze opnieuw langs voor inspectie. Nouja wat je inspectie kan noemen. Ze keken van onder het huis naar boven terwijl er op dat moment niet eens vogels zaten en beweerden dat deze via de kant pannen(waar de dakgoot eindigd) naar binnen komen. Ze gaven aan dat voor het verhelpen hiervan 665,50 euro n
zou kosten. Waarop wij aangaven dat dit belachelijk was omdat wij zo voorgelicht waren dat er geen vogels meer in zouden kunnen komen en het probleem zich aan dezelfde dakgoot voordoet als waar ze hun werkzaamheden uit hebben gevoerd. Daarnaast is er helemaal niet gekeken dus kan er niet concludeerd worden dat daar het probleem ligt. In gesprek krijg je dan een verhaal dat vogels slim kunnen zijn en dat dat een andere klus is die onafhankelijk van de verrichte werkzaamheden is.Vervolgens wordt er midden in een gesprek weggelopen door de inspecteur en als je dan telefonisch contact zoekt wordt er gezegd dat wij ons gelijk willen hierin. Telefonisch is er een enkel een flinke discussie ontstaan, maar het bedrijf doet dan ook geen enkele moeite om behalve het verhaal waar ze zo volhardend in zijn te zoeken naar een oplossing.
Enkel nog meer laten betalen is de oplossing voor hen, terwijl er niet eens gekeken wordt, beweren ze wel een goede inspectie gedaan te hebben.

In andere woorden, veel geld betaald zonder het probleem op te lossen. Een onvriendelijk bejegening.

Ik zou daarom ook absoluut afraden om diensten bij hen aan te gaan. Het vertrouwen is compleet weg en er is twijfel of de werkzaamheden überhaupt wel juist zijn uitgevoerd gezien meerdere negatieve reviews.

Gewenste Oplossing:

Het vogelprobleem aan de voorkant van ons huis verhelpen zonder dat wij op moeten draaien voor extra kosten en daarbij een juiste inspectie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dakwerken Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dakwerken Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door YoranvB