Klacht: Aanbetaling niet terug

Ik_wil_mijn_geld_terug_dakwerken_holland op 19 april 2023 over Dakwerken Holland in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 2 lekke dakgoten, op de eoa manier hier terecht gekomen, spijt van. Ik zag dat ze sponsored link waren op google maar inmiddels niet meer.
2 gasten kwamen langs om een oplossing voor te stellen, ik had een probleem met 2 dakgoten maar zij wisten mij te vertellen dat mijn daken ook niet goed waren. En zo gingen we van in 1e instantie een reparatiebedrag van reken maar 3000 euro naar 7100 euro. Dat ging dan om 2 dakgoten opnieuw bekleden met zink, en 2 daken met bitumen, en het daklood repareren van een ander klein dakje.
Ik kon zonder btw betalen, dan was het eindbedrag 1000 euro minder, maar moest dan wel contact afrekenen. ruim 600 euro aanbetaling.
Ik had daar geen goed gevoel over en ben gaan googlen en kwam onder meer hier terecht. Ik heb hierop besloten dat ik gebruik wil maken van mijn herroepingsrecht. Ik werd nogal overdonderd door die gasten en had eigenlijk gelijk spijt en wilde direct de afspraak afzeggen. Men reageerde echter niet op app, email en bij het bellen van het bij hun bekende nummer werd er niet opgenomen. Toen ik van een ander nummer direct daarna belde werd er wel direct opgenomen. Zij meldden dat ik geen recht had op mijn herroepingsrecht, wat natuurlijk onzin is, en dat ik daarom mijn aanbetaling kwijt ben, Ik heb mijn aanbetaling teruggeeist en dit ook per aangetekende brief gestuurd.
Hun postadres zit in Capelle aan de Ijssel maar eigenlijk komt dit bedrijf uit Rosmalen, dat kan je vinden door te zoeken op btw nummer.
Ik ben aardig het schip in gegaan met die aanbetaling en probeer via rechtsbijstand of andere wegen mijn geld terug te krijgen. Voorrij kosten mogen ze krijgen van mij maar niet een dergelijk hoog bedrag. Ik heb eigenlijk ook gelijk de afspraak afgezegd dus qua voorbereiding kan er nog niets tot weinig zijn gedaan, het was gewoon dezelfde dag, in de middag.
Ik ga het hier niet bij laten zitten en via mijn rechtsbijstand, die ook voor consumentenzaken geldt, dit verder oppakken om mijn geld terug te krijgen. Ik heb een afschrift met handtekening.
Hun website is ook verschrikkelijk shady met allemaal nep reviews, en men zit zogenaamd al 15 jaar in de business terwijl die site pas in 2022 is geregistreerd: 2022-02-07
Verder vind je alleen maar negatieve recenties over deze gasten. Niets positiefs te vinden.
Stom geweest om hiermee in zee te gaan maar dat gevoel zal iedereen wel hebben. Ik hoop in ieder geval mijn aanbetaling nog terug te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Teruggave van mijn aanbetaling exclusief voorrij kosten (dat was afgesproken).
Anders aangeven welke kosten er al zijn gemaakt voor mij, en dat specificeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dakwerken Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dakwerken Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ik_wil_mijn_geld_terug_dakwerken_holland