Klacht: Dagkaart NS uitchecken

op 27 augustus 2016 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag 27 aug. ’16 …20.30 Dagkaart NS uitchecken Amsterdam Zuid ivm overstap metro schrijft NS 20 euro uitcheck! van mijn OV chipkaart in mijn andere hand!!!! Moet 5 meter verder inchecken met OV chipkaart bij GVB voor metro. Kom er pas bij uitchecken metro achter dat er 20 euro is afgeschreven.

Gewenste Oplossing:

Geen teruggave formulier te gebruiken niet vergeten in of uit checken. Hoe ga ik aan wie uitleggen dat bij uitchecken 20 euro is afgehouden. Terwijl ik met mijn dagkaart poortje uitgegaan ben. Grrrrrr

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cahb