Klacht: Dagje uit codes ongeldig

op 26 april 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerde een dagje uit met kortingscodes van jumbo te boeken maar bij het doorverwijzen naar de betaalpagina gaf de site een foutmelding. De codes staan nu op ” verbruikt” en kunnen niet opnieuw ingevoerd worden terwijl de transactie mislukt was. Ik heb klanten service gemaild maar krijg geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Als ik de codes weer kan gebruiken of ik nieuwe krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Codeskwijt

1 jaar geleden - Goed (maar traag) afgehandeld door mr ticket, nieuwe codes gekregen.

Alle klachten die gemeld zijn door Codeskwijt