Klacht: Dagje uit

op 01 april 2013 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb je eindelijk een prijsje word je op grote kosten gejaagd omdat je vervoer moet regelen om ergens te komen.Er word bij dit soort prijzen ook geen rekening gehouden dat er ook wel mensen met een handicap mee doen,dus liever geen onzinnige dingen meer sturen,ik denk deze loterij maar op te zeggen dan heb ik iedere maand toch een eigen geldje.

Gewenste Oplossing:

Niet meer dit soort prijzen,dit kost hen niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henrico Huygen