Klacht: dagenlang brandende ogen

op 28 mei 2020 over Axe in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De douchefris van Axe (type Fresh Bergamot Pink Pepper bevat wel erg veel stoffen waardoor mijn oogballen er bijna uit wisten te branden . Ik heb dagenlang met tranende ogen gelopen. Ik heb deze klachten nooit eerder gehad bij Axe producten die ik nu al vele jaren gebruik .

Gewenste Oplossing:

Misschien is het verstandig om deze eens te laten controleren op misschien een teveel aan een of andere soort stof .

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Axe

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Axe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Buis72