Klacht: Dagelijk telefonisch benaderd nadat mijn proefabonnement is verlopen

op 23 augustus 2017 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat mijn proefabonnement is verlopen wordt ik dagelijks en vooral op ongewenste tijdstippen telefonisch benaderd. Ik snap ook wel dat jullie mij een abonnement willen aansmeren, maar dat kan ook per mail. Ik vind het zeer storend dat dit zo vaak gebeurd. Vaak wordt er ook anoniem gebeld.

Gewenste Oplossing:

Als telefonisch contact stopt. Wat jullie willen vragen kan prima per mail.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door deltafrank101