Klacht: Dagcreme potjes kapot

op 12 juli 2015 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag, ik heb een klacht. Op jullie website is hier geen voorziening voor. Ook het contact formulier om een vraag te stellen werkt niet. Dan maar zo. Ik heb twee potten dagcreme gekocht, maar van beide potten is de schroefdraad afgebroken, waardoor ze niet meer sluiten. Ik moest nu noodgedwongen zo’n reisflesjes set kopen, om de creme toch normaal te kunnen bewaren en mee te nemen.
Gr. Mechje
Deze klacht overigens ook in de winkel gedaan, zij verwezen mij dooor naar de website.

Gewenste Oplossing:

Bij een antwoord naar tevredenheid. En misschien een fatsoenlijke pot waar de creme in zit. Nu heb ik met moeite één pot kunnen verwerken in drie piepkleine reispostjes. Zit ik nog steeds met zo'n grote kapotte pot.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mechje van Gils