Klacht: Cups geven problemen

op 17 januari 2014 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben net een nieuwe machine en ik heb gelijk ook wat DE cups ingekocht om te vergelijken met de originele. Maar wat mij opvalt dat ook onze machine van magimix citiz veel moeite heeft om de koffie/water er doorheen te persen. Zelf krijg ik het idee dat dit niet ten goede komt van je machine.

Gewenste Oplossing:

Toch het ontwerp aanpassen van de cups zodat de koffie gemakkelijker door de machine kan lopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Douna