Klacht: creditkaart werkte niet

op 07 oktober 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aan de balie van Goldcar werd mij verteld dat de creditkaart niet werkte om een bedrag van 1100 euro te reserveren. (Echter ik kon daarna gewoon in het restaurant ermee betalen.) Men zei dat ik de bank maar moest bellen. Op zondag? Later de bank gebeld en deze had al meer dan honderd klachten met dezelfde smoes van Goldcar. Ik had gedacht dat ze wel iets hadden geleerd van het TV programma van Max waarin werd gezegd geen auto te huren van deze firma. Dus niet. Dit alles om mij een verzekering te verkopen die ik niet wilde.

Gewenste Oplossing:

Dat ik het verzekeringsbedrag terugkrijg omdat zij mij onjuiste informatie gegeven hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ally