Klacht: Creditcard nooit besteld

op 28 april 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de creditcard een keer besteld maar nooit binnen gekregen nu krijg ik brieven dat ik 130 euro moet betalen laatste herrineren anders schakelen ze incasso in wat moet ik doen ik wil de creditcard niet hoor alleen maar slechte verhalen als ik het opzoek op internet. 130 euro betalen maar heb niks binnen gekregen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik niks hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rabb