Klacht: Corona beleid

op 25 mei 2021 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pasje ivm medische indicatie om mijn nek en vervolgens stuurt de bedrijfsleider met een faceshield me de winkel uit om dat ik een mond kapje moet dragen. Ongeloofelijk gamma Zwijndrecht zijn face shield is wettelijk ook niet goed gekeurd

Gewenste Oplossing:

Excuus van gamma zo ga je niet met zieke mensen om

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Transalp600