Klacht: Controle op zelfscan

op 04 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ik mijn bonuskaart in mijn telefoon heb, word ik altijd gecontroleerd en daar word ik schijtziek van. Op advies van een cassiere een nieuwe bonus kaart aangeschaft en wat gebeurd er weer een rode lamp. Schijt en schijtziek word ik er van. En dan ook nog in Soest vd weedestraat en medewerkster zonder begrip. Nu zal u wel zeggen, dat erg vervelend is voor mij. Ik zal u vertellen dat dit zeer vervelend is en ik mij een misdadiger voel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de controle op mijn persoon wordt terug gebracht naar normale proporties.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans Lammers