Klacht: Contant geld

op 18 maart 2020 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb vandaag 17maart 2020 bij ca in drachten twee broeken gekocht en ik betaal met papier geld dat kon niet ik moest pinnen en op de deur hangen geen papier waar op staat dat je alleen maar kan pinnen en niet met papier geld kan betalen ik als klant vind dat niet goed dat het niet staat aan geven ik hoop dat jullie hier wat aan gaan doen voor de klanten in verband met die ziekten hier in nederland

Gewenste Oplossing:

Als ik bericht terug krijg en misschien wel een waardebon van jullie krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pascaljannie