Klacht: Constant uitvallen samsung galaxy s7 edge

op 18 december 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn samsung heb ik nu bijna 8 maanden en sinds de laatste 2 weken valt hij continu uit en start weer op. Wel of geen wifi, welke app er ook aanstaat, niks maakt er verschil in. Batterij is elke keer als het gebeurd boven de 40% opgeladen, telefoon heeft geheugen genoeg nog.
Heeft iemand een tip?

Gewenste Oplossing:

Waarneer er een goede tip komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nelleke25