Klacht: Colorista washout blue

op 20 maart 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Zo een 4 weken geleden heb ik de kleur blauw in de onderste laag van mijn haar gesmeerd. Ik loop al 4 weken met blauw haar. Het gaat er niet uit!
Alles geprobeerd: dreft, anti roos shampoo, soda… enz
Ik denk dat de enigste optie is om mijn haar te verven wil ik het er uit krijgen.
Hoe lossen wij dit op?

Gewenste Oplossing:

Zodra het blauw uit mijn haar is. Op welke manier dan ook.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 28 maart 2017 om 12:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Marissa gezocht. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Marissa dit keer teleurgesteld is in ons product. Na het telefonische contact, hebben wij samen afgesproken om een vervangende producten naar haar op te sturen. Wij hopen dat zij deze producten weer met veel plezier zal gaan gebruiken. Wij ontvangen graag zsm. de producten die je graag zou willen gebruiken.

Alle klachten die gemeld zijn door Marissa van der Veen