Klacht: codes werken niet

op 29 juli 2017 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi, ik koop altijd paysafe codes op beltegoed.nl ik gebruik deze codes op online te gokken op golden palace , de laatste 4 codes die ik heb gekocht werken niet, ik krijg een tekst in het frans iets over “wegens veiligheidsreden kan de code …. ? hoe komt dit en hoe krijg ik mijn geld terug

Gewenste Oplossing:

ik had graag werkende codes gekregen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Beltegoed.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Beltegoed.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Beltegoed.nl

Heeft op 01 augustus 2017 om 09:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Monica,

Op basis van de door jouw verstrekte gegevens kunnen we geen bestellingen vinden. Ik heb je een mail gestuurd als antwoord op jouw mail, om uit te kunnen vinden om welke bestellingen het gaat. Als we je bestellingen hebben gevonden kunnen we bekijken wat er precies aan de hand is.

Vriendelijke groeten,
Kasper | Beltegoed.nl
E-mail: support@beltegoed.nl

Alle klachten die gemeld zijn door monica24bis