Klacht: Code voor 250 euro shop te goed

op 08 augustus 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een leuke middag shoppen en best wel wat uit gegeven te hebben kwam ik bij de kassa aan met een leuk verhaal over dat ik met een code kans maakte op 250 euro shop tegoed. Onwijs leuk natuurlijk maar nu ik het wil invullen is het nergens mogelijk. Pagina bestaat niet meer. Op de Facebook pagina van Primark Alkmaar word je afgemat en slecht behandelde en ligt het aan mij zelf. Word echt als klant slecht behandeld zowel in de winkel als de pagina. Hoop gaat het niet in elke Primark zo maar in Alkmaar is nog veel te verbeteren erg teleurstellend dat de code niet kan invoeren .

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost word . Leidinggevende in Alkmaar beter met hun personeel omgaan. En de code gewoon kunnen gebruiken woonplaats van een mooi verhaal waar je niks mee kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle Spaans