Klacht: code niet ontvangen

op 04 september 2016 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gisteren twee keer opgewaardeerd twee keer gebeldt voor 21 minuten maar de tweede keer dat ik belde vanacht om half twee zat ik paar uur te wachten dacht de volgende dag heb ik de mail wel met de code maar noch steeds niet ik heb gisteren twee keer oaysafecard van 10 euro gekocht

Gewenste Oplossing:

mijn code ontvangen

Reactie van de melder van de klacht maus0223

1 jaar geleden - zo veilig is opwaarderen via beltegoed.nl helaas niet heb mijn paysafecard noch steeds niet maar ga hem krijgen stop niet voor ik hem heb ik heb al meerdere mails beltegoed.nl gestuurt maar hoor niks terug ..

Reactie van de melder van de klacht maus0223

1 jaar geleden - http://beltegoed.nl/ hier had ik betsteld maar niet ontvangen me paysafecard code

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Beltegoed.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Beltegoed.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Beltegoed.nl

Heeft op 05 september 2016 om 13:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Maurice,

Onze support is op werkdagen bereikbaar. Op maandag worden dus ook alle mails van het weekend in behandeling genomen. U had bij uw bestellingen een ander mail adres opgegeven. De codes zijn inmiddels al per mail aan u kenbaar gemaakt. Wij gaan er vanuit dat het inmiddels naar wens is opgelost.

Vriendelijke Groeten,
Beltegoed.nl

Alle klachten die gemeld zijn door maus0223