Klacht: club staatsloterij

op 26 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

blijf problemen houden met het scannen van mijn loten, krijg de melding (geen internet verbinding) terwijl verder alles normaal werkt of de mededeling (we halen je staatslot even op) maar dan gebeurd er verder niets. Is er een andere manier om mijn loten aan te melden bij CLUB Staatsloterij?
graag positief antwoord!!!

met vriendelijke groet,
Tinie Jacobs.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon zonder problemen mijn loten kan scannen!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door omatinie@live.nl