Klacht: Cloud problemen met opnemen

op 24 augustus 2017 over XS4all in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enkele maanden problemen dat programma’s die ik opneem verdwenen zijn of dat een programma dat ik bekeken en vervolgens gewist heb weer terugkomt waardoor de ruimte voor opnemen steeds kleiner wordt. Ook worden serieopnamen gewist of komen dubbel terug.
Xs4all legt de bal bij KPN omdat deze beheerder zijn van de “cloud” . Nu is het weer 2 weken geleden dat ze een “ticket”hebben aangemaakt naar KPN over deze klacht. Als ik zelf niet bel hoe de stand van zaken is, hoor je niets.

Gewenste Oplossing:

Als ik op een normale manier een programma of serie kan opnemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over XS4all

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over XS4all nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Keijbets